REGISSEUR

Liften: de muzikale komedie


Mariska van Kolck, Marleen van der Loo en Joke de Kruijf zitten vast in de lift van een schoonheidsresort. terwijl ze wachten op hun 'redding' leren we de personages en hun verleden steeds beter kennen. Het zal een nacht worden die hun leven voorgoed zal veranderen. 

Nationale tour 2018
Reprisetour 2019
Vlaamse tour 2020


LIFTEN 2: CELDELING

Na het bejubelde 'Liften' volgen we Saskia naar de cel van een politiebureau, waar ze met twee nieuwe personages haar tijd zal moeten 'slijten'. Humor, ontroering en muziek gaan prachtig samen.

Met Winston Post, Frédérique Sluyterman van Loo, Joke de Kruijf en David Sanders.


Nationale tour 2021

DE MOEDERBANDEN

Een indrukwekkende geschiedenis van een muzikale Schijndelse familie.

Op het sterfbed van zijn moeder, probeert Antonie de waarheid te achterhalen achter hun indrukwekkende familiegeschiedenis. Wat is de reden waarom ze zijn gestopt met zingen? Wat is er precies gebeurt tijdens die winterse dag in de jaren 60 en wat kunnen de oude moederbanden betekenen om zijn moeder vredig te laten gaan?

De Moederbanden is een nieuw toneelstuk, gebaseerd op de bejubelde roman van René den Ouden. Theatergroep Wildeman produceert de  voorstelling en Leon zal de regie op zich nemen.


Voorjaar 2024

CO WITH THE FLOW

De theatershow van Nederlands bekendste stewardess 'Co with the Flow' is te zien geweest in de Nederlandse theaters.

De ultieme feel-good show over een stewardess die je (veilig) mee op reis neemt. Humor, dans, ontroering, interactiviteit en veel muziek zijn de ingrediënten van dit heerlijke uitje. 

Nationale tour 2021

ROBERT VAN BECKHOVEN THEATERSHOW

Leon produceerde en schreef deze voorstelling, die twee jaar voor uitverkochte zalen zorgde in heel Nederland. Zo was de voorstelling 2 x te zien in Het Nieuwe Luxor in Rotterdam

Het Grote Piratenavontuur

De avontuurlijke familiemusical boordevol humor is drie seizoen te zien geweest in de Nederlandse (openlucht)theaters. Volg Jules op zijn queeste om zijn vader te redden uit de handen van Kapitein Pirossa. 

Nationale tour 2017/2018/2020

Het Bossche Goud

Speciaal geschreven en geproduceerd voor de 'Bossche zomer' in 
's-Hertogenbosch. Jules en zijn vrienden gaan op zoek naar het Bossche goud. Ze worden echter achterna gezeten door Piraat Pirossa en zijn hulpje Kameleon. Wie zal als eerste het goud vinden?


's-Hertogenbosch 2020

MUZIEKVIDEO RALF MACKENBACH & RACHEL TRAETS
THE VOICE OF CHRISTMAS - JOKE DE KRUIJFNationale tour 2021/2022

Overig

Leon was jarenlang de vaste regisseur van Jeugdtheater Archimedes in Schijndel, werkte bijna tien jaar als dramadocent en regisseur bij MIK Kunsteducatie en hij regisseerde tal van (muziek)video's voor o.a. Bastiaan Ragas, Ouwehands Dierenpark, de universiteit van Wageningen e.a. (Deze zijn te vinden op de filmpagina)

Wil je mij als regisseur? laten we afspreken Met een echte Bossche bol!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

APP jij mij? Dan app ik natuurlijk terug!

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp