CREATIVE STUDIO

Fantasie kent geen grenzen en daarom ons werk ook niet. 

Fantasie kent geen grenzen

'De Italiaanse Meesterhand' is de eerste voorstelling die ik zag. De theatergroep had een prachtig decor gemaakt: een grote kamer in een mysterieus landhuis. Het was oprecht een zeer klein theater, maar door de voorstelling sloeg mijn fantasie op hol en ik zag het hele gangenstelsel van het huis in mijn verbeelding voor me. Dat wilde ik ook: verhalen vertellen die ervoor zorgen dat mensen even 'ontsnappen' en hun innerlijke kind weer even toelaten.

Dat is nog steeds mijn ultieme doel. Na al die jaren probeer ik als schrijver, als regisseur, als grafisch ontwerper en als filmmaker telkens weer de verbeelding te prikkelen.

Dat doe ik uiteraard niet alleen. Ik heb de eer om samen te werken met zeer getalenteerde mensen die mij ondersteunen met hun kwaliteiten en daardoor onze producties beter maken. Met choreografe Ilse van den Heuvel produceer ik al jaren de mooiste theaterproducties (I&L Entertainment), Tim van Tooren en is mijn vaste cameraman en briljant theatertechnicus, Bas van den Heuvel schrijft al jaren de mooiste muziek voor mijn lyrics  en dat zijn nog maar enkele talenten die ik mijn collega's en vrienden mag noemen.

Leon Van Uden - Creative Studio is een persoonlijk bedrijf en daarmee wil ik zeggen dat we toegankelijk zijn, met veel passie in een project stappen, snel werken en luisteren! Want door goed te luisteren en overleggen bereiken we een resultaat waar jij gegarandeerd blij van wordt!

Hopelijk tot in de nabije toekomst!

Leon Van Uden